alt
alt

Magfi Reklamlar

Magfi Ads ile satislari arttirinSatışları Arttırınİndirme AlınGörünür OlunSatışları Arttırınİndirme AlınGörünür OlunSatışları Arttırınİndirme AlınGörünür OlunSatışları Arttırınİndirme AlınGörünür OlunSatışları Arttırınİndirme AlınGörünür OlunSatışları Arttırınİndirme AlınGörünür OlunSatışları Arttırınİndirme AlınGörünür OlunSatışları Arttırınİndirme AlınGörünür OlunSatışları Arttırınİndirme AlınGörünür OlunSatışları Arttırınİndirme AlınGörünür Olun

Her ay 1 milyar* kullanıcının aktif olduğu Telegram ve Discord’daki niş gruplara ulaşın.

Device preview

En niş grupta, hedef kitlenizin karşısına çıkın.

Müşterileriniz gündem takip ederken arkadaşlarıyla sohbet ederken veya heyacan verici oyun gruplarında arkadaşlarıyla beraber oyun oynarken ürünlerinizi tanıtın. İndirme alın. Satış yapın.

İşletmenizin hedefi ne ise, Magfi Ads sizin için orada.

Trafik

Ziyaretçi çekin.

İşletmenizi, sunduğunuz ürün veya hizmetleri Telegram ve Discord'daki hedef kitlenizin olduğu toplulukların içinde yayınlayarak satışların, potansiyel müşterilerin veya site trafiğinin artmasını sağlayın.

Müşterilerinize her an ulaşın.

İster şu an bir Telegram haber grubunda gündem takip etsinler, ister bir Discord spor sunucusunda sohbet, Kilit ekranları kapalıyken bile siz onlara ulaşın.

Reach customers

Bütçe senin, kampanya senin, kontrol senin elinde.

Bütçenizi siz belirleyin.

Tahmini Erişim

83.150

3.326
Tüm kampanyaların bütçesini siz belirleyin. İster 100₺ ile test reklamı başlatın, ister 100.000₺ ile geniş kampsamlı bir kampanya. Yalnızca görüntülenme ve tıklama aldığınız sürece ödeme yapın.

Size yardımcı olalım

Ücretsiz olarak sunduğumuz Magfi Ads Uzmanı ile size özel reklam planı oluşturun. 10.000₺ de biz verelim.


YA DA